Kata – Kata Mutiara Bahasa Jawa, Caption Lucu dan Gokil Bikin Ngakak Terbaru


Kata – Kata Mutiara Bahasa Jawa Lucu Terbaru

Kata – Kata Mutiara Bahasa Jawa, Caption Lucu dan Gokil Bikin Ngakak Terbaru. Kata – kata mutiara namun gokil, lucu bikin ketawa terbahak – bahak Bahasa jawa terbaru yang mungkin akan menghibur anda semua jika membaca artikel yang telah kami rangkum dibawah ini. Seperti yang kita ketahui Bahasa jawa merupakan salah satu Bahasa yang ada ditanah air tercinta ini. Memang Bahasa jawa sendiri memiliki ciri khas yang cukup unik, bahkan ada beberapa kata mutiara berbahasa jawa yang sedikit mengadung humor yang tentunya akan membuat anda tertawa terpingkal – pingkal.

Kata – kata mutiara Bahasa jawa lucu di jaman sekarang ini bahkan tidak sedikit juga yang juga mensearching di google seperti Dp bbm gambar lucu serta kata-kata lucu bahasa jawa yang memang pada dasarnya menjadi bahan mengelitik perut yang gokil, banyak dari pengguna Facebok, BBM, Whatsapp, Instagram, serta Twitter sendiri mencari animasi seputar gambar dp bbm seperti animasi bergerak, kata bijak jawa, kata mutiara jawa, dp bbm boso jowo atau bahasa jawa yang lucu.

Nah pada kesempatan yang berbahagia kali ini, kami tim website Captionkata.com akan sedikit menghadirkan beberapa patah kata seputar kata – kata mutiara bahasa jawa lucu yang siap mengocok perut anda semua. Selain itu anda juga bias membagikan kata – kata lucu Bahasa jawa di berbagai macam media sosial seperti halnya Facebok, BBM, Whatsapp, Instagram, Twitter dan tentunya masih banyak lagi.

Kata – Kata Mutiara Bahasa Jawa

Berikut ini telah kami hadirkan beberapa kata mutiara lucu Bahasa jawa yang dapat anda gunakan atau mungkin anda share untuk caption serta status di media sosial yang tentunya akan membuat teman dan orang kesayang tertawa jika membacanya.

Ning dunyo iku cukup urip sederhana ora perlu sempurna, mergo sempurna iku lagune “Andra And The Backbone”
Dadi uwong iku ojo pengecut koyo upil sing umpetan ning ngisor meja

Niat kerjo, ora golek perkoro. Niat golek rejeki, ora golek rai. Ora balapan, opo maneh ugal-ugalan.

Urip iku akeh cobaan. Yen akeh saweran iku jenenge dangdutan.

Witing tresno jalaran soko kulino. Witing mulyo jalaran wani rekoso. Witing Jati keno kanggo kayu bakar

Sing wis lunga lalekno, sing durung teko entenono, sing wis ono syukurono.

Enek masjid mung disawang, Al-Qur’an digawe pajangan, jare ngaku Islam, nangeng ora tau gelem sembahyang

Akeh cewek suale ngisor dengkul, jare lak gog ngono ora gaul, terae zaman iki zaman edan, lak gak melu edan ora keduman

Udane awet koyo lambemu nak ngomel ngomel ra leren leren.

Uripmu koyo wit gedhang, due jantung tapi ra due ati.

sak apik-apike wong yen awehi pitulung kanthi cara dedemitan

Aku mek iso moco buku, durung iso moco atimu

Gambang suling iku lagu jowo, lek awakmu onok seng nyanding aku iso opo

Berakit-rakit kehulu berenang-renang ketepian,mantan wes neng penghulu aku iseh kesepian

Sakirane perduline ora diregani yo wes tinggal ngaleh ae, wong mencintai gak kudu memiliki, piye-piye yon dang cari pengganti

AKu ngadoh seko awakmu kui mergo aku reti eneng sing leuh pantes karo koe, ketimbang aku

Opo aku harus dadi koyo koco ben koe isok ngoco disek, nek arep ngomongi uwong

Atose watu akikku iseh luwih atos atimu
Nak kowe butuh duit, reneo.. ayo nangis bareng

Jenenge urep mesti akeh Cobaan yen akeh Saweran kui jenenge Dangdutan

OTOT kawat BALUNG wesi, Kerjo sing semangat golek rejeki

Uripmu koyo wit gedang, duwe jantung tapi ra due ati

Rupamu koyok wong susah, SUSAH DILALEKNE

Opo aku kudu mangan semen, ben atiku iso KOKOH, KUAT, TAK TERTANDINGI

Aku yo tau Sugih tapi mung sedino kui yo pas bayaran, mari ngono gawe nyaur utang

Yu Juminten budal pasar tuku klepon karo putu. yen pengen Hpmu anyar engkobengi metu karo aku

Kowe ngomong impianku terlalu gede, nanging aku ngeros omonganmu sing terlalu cilik

Kuto semarang kuto temanggung, wis siap nyawang malah ora ditampung

Elingo, kiamat ora ngenteni kowe tobat

Ojo ninggalke seng tulus kanggo seng luweh mulus

Mbiyen loro mergo tibo saiki loro mergo tresno

Malam minggu kelabu, seng dadi saksi bisu sliramu ninggalno aku

Aku wes pernah ganteng, nanging mung tekan SD kelas 3

Saking suwe jomblo oleh sms songko OPERATOR wae dibalesi, DAPAT NOMOR AKU DARI SIAPA

Idaman kui seng pinter ngaji, ora kok malah pinter ngalarani

Suatu saat koe bakal menyadari betapa spesialnya seseorang, saat kehilangan de’e

Sak iki emang ceritane jek libur sekolah, tapi raenek ceritane nggo libur menyayangi

Dadi cah lanang ojo koyo krupuk, teles sitik lemes

Harapan kui koyo panjat tebing, semakin duwur harapan maka semakin angel usaha sing diperlukke

Bien pernah ono roso neng njero dodo sak urunge koe gae atiku cidro

Masio aku sing nggudo, aku tetep setio ngganti tutupe moto lan entekke usio

Ujian hidup ae durung selesai wes tambah meneh teko ujian sekolah

Aku moh ngipi keduwuren mergo nek tibo mesti loro, contone ngipi memilikimu tapi koe ora enek roso karo aku

Iso ae aku ngelalikne koe tapi kenangan e kui seng susah dilalekne

Aku wes berusaha dadi sing terbaik kanggo awakmu, tapi nek awakmu gak gelem ngerti karo perasaanku aku iso ngopo

Koe lungo nggowo kenangan, koe teko maneh nggowo undangan pernikahan

Koe kuwi koyo bintang, sing indah didelok tapi susah untuk digapai

Biyen jamane ngenteni layangan pedot, saiki jamane ngenteni ujub’e wong pedot

Mosok starla tok sing di kei surat cinta, lah aku iki kapan?

Janjimu iku koyo balon warna warni tapi gak ono isine, alias omong tok

Omonganmu koyo kopi, manis ndek awal pait ndek akhir

Aku ngunu opo, mung seumpomo butiran rinso seng sekali kucek langsung ilang

Hidup kurang asik kali gak ada orang sirik

Cukup dadi wong sederhana mergo neng dunyo kui mung sementara

Ora perlu dadi wong tenar sing penting urip lancar, ora usah seneng sing vulgar

Nek pancen tresno kui kudu di jogo, ora malah keno gudo karo wong liyo

Obat pait ae marakke mari, mosok koe sing manis marakke loro

Demikian tadi kumpulan kata – kata mutiara Bahasa jawa terbaru yang mungkin dapat menghibur pembaca semua. Jangan untuk share beberapa caption lucu boso jowo atau Bahasa jawa diatas di medsos anda semua. Beberapa kumpulan Kata diatas hanya sebagai penghibur ketika jenuh bekerja, jenuh dalam keseharian, tentu dengan membaca hal-hal lucu seperti ini yang akan membuat otak fresh kembali.

Advertisements


Caption lucu Jaman watu iseh atos, kata mutiara bangunan kokoh, kata kata hubungan kui ora kudu mewah sek penting sakinah mawadah warormah, caption jowo lugu, kata gambar nggudo, kata bijak lucu, status jawa lucu bikin ketawa, kata2 jawa yang lucu, kata kata status wa bahasa jawa, caption jowo, caption jawa keren, kata kata ig jawa, kata kata gokil di bulan baru november bahasa jawa, kata kata cinta bikin ngakak, kata kata bijak jawa lucu, kata kata bijak boso jowo kopi pahit jek ono legine umak manis akeh pahite, Kata jowo, caption jawa tahun baru, kata bijak ngaji roso, gambar meme bahasa jawa